Bijscholing voor milieucoördinatoren en preventieadviseurs: Hoogspanningslijnen onder hoogspanning: over de mogelijke gezondheidseffecten van langdurige blootstelling

We leven in boeiende tijden: groene stroom opgewekt door offshore windparken voor onze kust, maar evengoed via onderzeese kabels uit Denemarken geïmporteerde hernieuwbare stroom moet aan land geraken en uiteindelijke over heel België verspreid worden.

Bestaande bovengrondse hoogspanningslijnen zullen verzwaard moeten worden en tevens zullen er veel nieuwe masten bijgeplaatst moeten worden. Bevoorradingszekerheid is belangrijk, maar hoe zit het met de gezondheidseffecten van blootstelling aan de hiermee geassocieerde elektrische en magnetische velden? Een zekere ongerustheid heerst bij dat deel van de bevolking dat in de buurt van een (toekomstige) hoogspanningslijn woont. En hoe zit het met de mogelijke gevolgen op de werkvloer? 

Spreker

Prof.Dr. Dirk Adang dringt door tot de kern van de zaak en legt uit wat de huidige stand van de wetenschap ten aanzien van eventuele gezondheidseffecten is. 

Attest

U ontvangt een attest van gevolgde bijscholing

Praktisch

Op locatie bij Prevent, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven

Datum: 26 september, 2022 13u-16u.

Prijs: 150 € (excl. BTW)

Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Kosteloos annuleren (schriftelijk) kan tot één week voor de start van de bijscholing. 

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de kmo-portefeuille (Erkenningsnummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Details opleiding
26/09/2022
Cursus code: 
BSPA 260922
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
150 € excl btw
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Leuven