Jouw partner in welzijn en preventie

Wij zijn een dynamisch team, met een passie voor preventie en welzijn op het werk en met een grote honger naar verbetering van de mens-werkrelatie.

We willen bedrijven en hun medewerkers op een evenwichtige en innovatieve manier laten groeien in een gezonde en productieve werkomgeving. Onze focus ligt daarbij op het menselijke aspect.

In de snel veranderende wereld waarin we vandaag leven, worden bedrijven meer dan ooit uitgedaagd om de mens-werkrelatie te optimaliseren en om in te zetten op de veiligheid, gezondheid en het algemene welzijn van werknemers. Wij helpen je hier graag bij!

Prevent is ISO 9001:2015-gecertificeerd. Onze kennis en expertise is wetenschappelijk en wettelijk onderbouwd en wordt vakkundig toegepast. 

Onze missie? Een betrouwbare partner zijn op het vlak van preventie en welzijn op het werk.

 

Je wint erbij

Prevent biedt diensten, producten en oplossingen aan om de mens-werkrelatie te optimaliseren en zo de veiligheid, gezondheid en het welzijn van werknemers duurzaam te verbeteren. Dat gebeurt altijd vanuit een specifieke invalshoek en met oog voor wetenschappelijke onderbouw en praktische relevantie.

We bieden informatie en ondersteuning via gerichte service-abonnementen: preventAssist en preventEssentials. Daarnaast begeleiden we bedrijven en organisaties aan de hand van consultancy en coaching op maat. Tot slot bieden we met preventAcademy een open opleidingsprogramma aan. 

contacteer ons

Ontdek ons aanbod aan informatie en hulpmiddelen.

Of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek voor meer informatie over onze consultancy en trajectbegeleidingen.