Wil je snel op de hoogte blijven van alles wat reilt en zeilt binnen het domein van welzijn op het werk? Dan zit je met het preventEssentials-abonnement meteen goed. Met deze online dienst heb je waar en wanneer je wil toegang tot betrouwbare en actuele informatie over welzijn op het werk.

Nieuwsbrief over welzijn op het werk

Wanneer je een abonnement neemt op preventEssentials, ontvang je elke donderdag preventMail in jouw mailbox. Dat is een digitale nieuwsbrief met actualiteit, nieuwe wetgeving en relevant onderzoek over het ruime domein van bescherming, veiligheid en welzijn op het werk.

Online informatie

Met preventEssentials heb je bovendien permanent toegang tot de uitgebreide kennisbank op onze website. De databank wordt dagelijks aangevuld met betrouwbare artikels over welzijn op het werk.
De toelichtingen bij de wetgeving, achtergrondinformatie, onderzoek en praktijkvoorbeelden bieden heldere informatie die je nodig hebt om het welzijn in jouw organisatie te verbeteren.

Abonneer je!

Bestel vandaag jouw preventEssentials-abonnement en je hebt meteen een jaar lang toegang tot alle essentiële informatie over welzijn op het werk.
Er zijn ook speciale tarieven voor het onderwijs; gelieve ons daarvoor te contacteren.

Extra logins nodig?

Kies ons voordelig tarief voor bijkomende logins; deze hebben dezelfde mogelijkheden als de hoofd-login. De prijs per extra login bedraagt € 125 excl. 21% btw.

Vermeld de e-mailadressen in de opmerkingen op het bestelformulier!

preventEssentials

Toegang tot actuele, betrouwbare en praktisch bruikbare informatie over welzijn op het werk
€785,00/ jaar
Excl. 21 % btw

Bestellen

* Verplicht veld