Sensibilisatie: Safety-TV

Prevent heeft een nieuw aanbod voor sensibilisatie en opleiding over veiligheid en gezondheid op het werk. De campagnepakketten met bijhorende agenda's hebben de plaats geruimd voor films die in e-learning kunnen gebruikt worden of in collectieve opleiding. 

 

Safety-TV

Safety-TV biedt eenvoudige en flexibele mogelijkheden om informatie en opleiding aan te bieden over veiligheid en gezondheid op het werk. Via krachtige opleidingsvideo’s krijgen uw medewerkers cursussen over onderwerpen die echt relevant zijn voor hen. De tarieven zijn zo opgesteld dat u enkel betaalt voor wat u écht nodig heeft. 
 
De videocatalogus is heel uitgebreid en bevat videocursussen over zowel technische materies (zoals vergrendeling en heftrucks) als over beleidsmatige onderwerpen (zoals alcohol- en drugsbeleid of sociaal mediabeleid). 
 
Met Safety-TV kan u voor elke werknemer een individueel leertraject uitstippelen. U bepaalt de onderwerpen en zorgt ervoor dat alle medewerkers opleiding krijgen over wat voor hun functie het meest relevant is.
 
De cursist bepaalt het tijdstip en het tempo van de opleiding: hij of zij kan een videocursus op elk moment stoppen en later weer beginnen. Elke videocursus wordt afgesloten met een test. Pas nadat de cursist de vragen beantwoord heeft, krijgt hij of zij een certificaat.
 
Meer informatie op www.preventtv.be