PreventActio: Een maandblad ter ondersteuning van de veiligheidscultuur

Communiceren en sensibiliseren in functie van een verbetering van de veiligheidscultuur is een continu proces waarin voortdurend getracht wordt om de aandacht en de alertheid van alle medewerkers voor de veiligheid in de organisatie te behouden.


Blad voor de werknemer

Prevent geeft een maandelijks magazine gericht op de bewustmaking van alle werknemers. De inhoud heeft voornamelijk betrekking op de werkplek, maar er wordt ook de nodige aandacht besteed aan verkeersveiligheid, veiligheid thuis, persoonlijke gezondheid... Maandelijks is 1 thema verder uitgewerkt, dat aansluit bij een opleidingsfilm uit het Safety-TV aanbod.

Het blad telt 16 pagina’s en is dynamisch en aangenaam om te lezen. De artikelen zijn praktisch en bevatten makkelijk toepasbare tips. Het blad moedigt de interne communicatie aan en ondersteunt elke preventiecampagne in de organisatie.

Op naam van elke werknemer

Het blad wordt verdeeld aan alle medewerkers in het bedrijf, en om de impact van de preventieboodschap en de betrokkenheid te vergroten, kiezen een aantal grotere bedrijven ervoor om het blad naar de thuisadressen van de medewerkers te sturen.

Gepersonaliseerd aanbod

U kan de link met uw bedrijf verhogen door uw bedrijfslogo te plaatsen op de coverpagina en een boodschap aan de medewerkers mee te geven, u bepaalt welke boodschap en wij zorgen ervoor dat de boodschap het doelpubliek bereikt.

Interessante volumekortingen

1 abonnement voor 10 nummers kost 39 euro excl. 6% BTW met degressieve tarieven voor grotere volumes.

Informatie en bestellen

 

Bekijk hier een voorbeeldnummer.