PreventActio: een hulpmiddel voor het informeren van werknemers

PreventActio is een praktisch en handig hulpmiddel voor het informeren van werknemers. PreventActio is de nieuwe naam voor een vaste waarde uit het Prevent-aanbod: Operatie Veiligheid. Lees nu PreventActio online en maak zelf kennis met het eigentijdse magazine.

 

 

 

 

 

 

PreventActio brengt gevarieerde artikels over veiligheid en gezondheid op het werk en thuis. De stijl van het magazine is beknopt en praktisch en daarom bij uitstek geschikt om een ruim publiek te informeren.
PreventActio is de vernieuwde uitgave van Operatie Veiligheid een vertrouwde waarde binnen het Prevent aanbod. De nieuwe naam van het magazine benadrukt een actieve kijk op veiligheid en gezondheid. Door iedereen te betrekken bij preventie en op een heldere manier te informeren maakt u werk van meer veiligheid en gezondheid zowel op het werk als thuis.
Handig is ook het maandelijkse dossier met telkens een praktisch artikel, een leuke quiz en een instructiefiche. Het thema van het dossier sluit aan bij een opleidingsfilm uit het Safety-TV aanbod (www.preventtv.be).

Bekijk nu online het mei-nummer van PreventActio.

 


Een abonnement op PreventActio kost €32 en voor die prijs ontvangt u 10 keer per jaar 16 bladzijden boordevol praktische informatie over veiligheid en gezondheid op het werk. Informeer op eenvoudige wijze al uw medewerkers. Maak gebruik van onze degressieve prijzen.

Meer informatie over prijzen en het abonnement.