Veroorzaken tabletcomputers MSA aan nek en schouders?

De tabletcomputers met touchscreen, waarvan de Ipad van Apple wellicht de bekendste is, zijn aan een fenomenale opmars bezig. In 2010 werden 'slechts' 17,6 miljoen tabletcomputers verkocht, in 2011 al drie keer zoveel. De tablets worden voor meer en meer toepassingen gebruikt en duiken steeds vaker op. Maar hoe zit het met het ergonomisch aspect? Levert het gebruik van een tablet en grotere kans op musculoskeletale aandoeningen (MSA) op dan PC's of laptops?
Gearchiveerd Info
Geactualiseerd op:
©:
PreventActua 03/2012

Upgrade jouw abonnement

Deze tekst is momenteel niet toegankelijk binnen jouw abonnementsformule.
Ontdek onze verschillende formules.