Van gebruiker over normalisatie-instelling tot fabrikant

De “feedbackmethode” werd ontwikkeld door het European Trade Union Institute (ETUI – Europees vakbondsinstituut). Deze methode laat toe het advies in te winnen van de gebruikers van arbeidsmiddelen en dat advies vervolgens over te maken aan de werkgevers, fabrikanten en betrokken overheden. Deze methode werd onlangs overgenomen door het Comité européen de Normalisation (CEN – Europees Comité voor Normalisatie) en opgenomen in een technisch rapport.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees.

Op onze site vindt u alle nodige informatie omtrent de verschillende abonnementsformules, nl. het preventAssist abonnement en het preventEssentials abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: PreventMail 13/2016