Elke organisatie wordt geconfronteerd met specifieke uitdagingen inzake veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk. Daarom biedt Prevent op maat gemaakte opleidingen en trainingen voor werknemers die gericht zijn op de specifieke eisen van de organisatie.

Onze ervaren trainers staan garant voor praktijkgerichte opleidingen, waarbij theoretische kennis wordt gecombineerd met hands-on ervaringen. Of het nu gaat om het correct gebruik van veiligheidsuitrusting, het begrijpen van noodprocedures of het identificeren van risico's op de werkvloer, onze trainingen zijn ontworpen om werknemers de nodige vaardigheden en inzichten te bieden om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen.

Wat onze opleidingen uniek maakt, is de flexibiliteit. We passen de inhoud en de duur van de trainingen aan op basis van de specifieke behoeften van de organisatie. Bovendien kunnen onze trainingen worden georganiseerd op locatie, waardoor de werknemers de kans krijgen om in hun eigen vertrouwde omgeving te leren. Dit minimaliseert verstoringen in de dagelijkse operaties en maximaliseert de praktische toepasbaarheid van de opgedane kennis.

Onze opleidingen en trainingen kunnen bovendien worden afgesloten met evaluaties en indien nodig een toets, waardoor de voortgang en bekwaamheid van de werknemers kan opgevolgd worden. Bovendien ontvangen de deelnemers bij succesvolle afronding van de trainingen een certificaat, wat niet alleen hun professionele ontwikkeling onderstreept, maar ook het engagement van de organisatie op het gebied van veiligheid en gezondheid bevestigt.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie of een offerte