Ondersteuning bij...

het begrijpen van complexe regelgeving
het ontwikkelen van effectieve preventieprogramma's
het navigeren door sociale en economische uitdagingen binnen je organisatie

Bij Prevent begrijpen we de uitdagingen waar je als nieuwe preventieadviseur voor staat. Je moet je een weg banen door een ingewikkeld kluwen van technische, juridische, sociale en economische aspecten van het bedrijfsleven. Dat is des te moeilijker wanneer er geen duidelijke overdracht heeft plaatsgevonden of als de tijd daarvoor beperkt was.

Daarom introduceren we preventBuddy, een unieke dienst die jou individuele begeleiding en ondersteuning biedt. 

Met preventBuddy staat er altijd een ervaren preventieprofessional voor je klaar, iemand die je met raad en daad bijstaat, zodat je geen kostbare tijd verliest en je snel vertrouwd raakt met je nieuwe rol.

Onze buddy’s helpen je om snel grip te krijgen op alle facetten van je functie. Ze bieden ondersteuning bij het begrijpen van complexe regelgeving, het ontwikkelen van effectieve preventieprogramma's en het navigeren door sociale en economische uitdagingen binnen je organisatie. 

Met preventBuddy hoef je niet langer te worstelen om het bos door de bomen te zien. We zorgen ervoor dat je snel en effectief kunt handelen, zodat je je volledig kunt richten op het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Op die manier heb je gedurende een periode een betrouwbare gids aan je zijde die je helpt om elke uitdaging aan te gaan.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie of een offerte