Prevent zet zich in voor het versterken van organisaties door middel van gerichte coaching voor zowel management als operationeel leidinggevenden. Onze coaching benadrukt het belang van een proactieve en doeltreffende aanpak op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer.

De coaching van Prevent is afgestemd op de specifieke behoeften van elke organisatie. Door een combinatie van theoretische kennis en praktische toepassing bieden wij management en operationeel leidinggevenden de tools die ze nodig hebben om een leidende rol te spelen in het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Met Prevent als coach investeert jouw organisatie in duurzame preventieve strategieën en bouwt het aan een cultuur van veiligheid en welzijn die doordringt op alle niveaus van de organisatie.

Managementteams

Voor managementteams bieden wij coaching die zich richt op het ontwikkelen van leiderschapscapaciteiten met betrekking tot preventie. Dit omvat strategische planning voor veiligheidsbeleid, het bevorderen van een positieve veiligheidscultuur en het integreren van preventieve maatregelen in de bedrijfsvoering. Onze coaches werken nauw samen met managers om hen te ondersteunen bij het nemen van beslissingen die niet alleen de operationele efficiëntie verbeteren, maar ook de gezondheid en veiligheid van medewerkers waarborgen.

Operationeel leidinggevenden

Voor operationeel leidinggevenden bieden wij praktische coaching om hun vaardigheden op het gebied van risicobeheer en preventie te versterken. Dit omvat training in de preventie van incidenten, het effectief communiceren van veiligheidsinstructies en het bevorderen van een veilige werkomgeving op alle operationele niveaus. Onze coaches werken zij aan zij met de operationele leidinggevenden om hen te helpen bij het implementeren van effectieve veiligheidsmaatregelen die naadloos aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie of een offerte