Safety Day: Verkeersveiligheid

Tijdens een Safety Day kan u uw werknemers sensibiliseren en alert maken voor mogelijke risico’s op de werkvloer en voor het nemen van de nodige preventiemaatregelen.
Bent u op zoek naar een Safety Day die op maat van uw bedrijf gemaakt is? Dan bent u bij Prevent aan het juiste adres. Wij maken een gepersonaliseerd voorstel voor u rond een of meerdere door u gekozen thema’s. Een mogelijk thema voor uw Safety Day is verkeersveiligheid.

Hieronder volgt alvast een greep uit ons product- en opleidingsaanbod rond dit thema.
 

Artikels

Prevent verspreidt op regelmatige basis informatie via haar magazines. Het magazine preventActio is specifiek gericht op de bewustmaking van werknemers. Enkele voorbeelden van preventActio-artikels over verkeersveiligheid:
 

prevent[e]Training

prevent[e]Training biedt eenvoudige en flexibele mogelijkheden om zelf informatie en opleiding aan te bieden over veiligheid en gezondheid op het werk. In het aanbod vindt u o.a. volgende opleidingsvideo over verkeersveiligheid:
(link openen in Google Chrome)
 

Affiches

Prevent biedt ook affiches aan over verkeersveiligheid.
  
Blader door de catalogus voor meer affiches over verschillende onderwerpen.
 

Opleiding(en)

Prevent heeft een ruim aanbod aan opleidingen (zowel standaard als op maat) rond diverse thema’s. Zo ook rond verkeersveiligheid:
 
Voor meer informatie contacteer ons op customer [at] prevent [dot] be