Safety Day: Elkaar helpen en aanspreken om veilig te werken

Tijdens een Safety Day kan u uw werknemers sensibiliseren en alert maken voor mogelijke risico’s op de werkvloer en voor het nemen van de nodige preventiemaatregelen.
Bent u op zoek naar een Safety Day die op maat van uw bedrijf gemaakt is? Dan bent u bij Prevent aan het juiste adres. Wij maken een gepersonaliseerd voorstel voor u rond een of meerdere door u gekozen thema’s. Een mogelijk thema voor uw Safety Day is het elkaar helpen en aanspreken om veilig te werken.

 
Hieronder volgt alvast een greep uit ons product- en opleidingsaanbod rond dit thema.
 

Artikels

Prevent verspreidt op regelmatige basis informatie via haar magazines. Het magazine preventActio is specifiek gericht op de bewustmaking van werknemers. Enkele voorbeelden van preventActio-artikels over het opnemen van je verantwoordelijkheid om een veilige werkplek te creëren:
 

prevent[e]Training

prevent[e]Training biedt eenvoudige en flexibele mogelijkheden om zelf informatie en opleiding aan te bieden over veiligheid en gezondheid op het werk. In het aanbod vindt u o.a. opleidingsvideo’s over dit onderwerp:
(link openen in Google Chrome)
 

Affiches

Prevent biedt ook affiches aan over het elkaar helpen en aanspreken om veilig te werken en het belang van informatie delen.
 
 
 
Blader door de catalogus voor meer affiches over verschillende onderwerpen.
 

Opleiding(en)

Prevent heeft een ruim aanbod aan opleidingen (zowel standaard als op maat) rond diverse thema’s. Zo ook rond aanspreken om veilig te werken:
 
Voor meer informatie contacteer ons op customer [at] prevent [dot] be