prevent[e]Training

E-training biedt heel wat mogelijkheden. Cursisten kunnen immers kennis verwerven op hun tempo en waar en wanneer het hun past. Om gebruik te maken van prevent[e]Training zijn er 2 formules: u kiest
- ofwel voor een eigen e-t
raining platform met uitgebreide functionaliteiten om uw online cursussen te beheren en een ruime catalogus met standaard cursussen over veiligheid en gezondheid op het werk 
- ofwel voor het inschrijven van individuele deelnemers voor het standaard-aanbod aan videocursussen (e-learning).

Videocursussen: e-learning over veiligheid en gezondheid op het werk

Prevent heeft een catalogus van een 20-tal videocursussen (E-learning). Elke cursus duurt 15 à 25 minuten en wordt afgesloten met een test. Na het doorlopen van de cursus wordt een attest van deelname met de testscore afgeleverd. De prijs hangt af van het aantal deelnemers dat u inschrijft. Het overzicht van de videocursussen en meer informatie voor inschrijven

 

E-training platform

Het interactief e-training platform biedt praktijkgerichte videocursussen over HR en veiligheid & gezondheid op het werk. Deze cursussen combineren sterke beelden en herkenbare situaties met instructieve informatie. Bovendien kunnen de cursussen gecombineerd worden met eigen cursusmateriaal. Op die manier kunnen op eenvoudige wijze maatcursussen gemaakt worden.

 

Branding

Het interactief eTraining platform wordt gepersonaliseerd voor de klant. Een klant die een platform koopt, ontvangt een eigen platform waarop het eigen bedrijfslogo geïntegreerd wordt. 


Learning Management System

Het learning management system (LMS) is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk; de implementatie vereist in principe geen tussenkomst van IT-experten. Het interactief e-training platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van cursisten en cursussen: uitnodigen van cursisten, aanmaken van groepen van cursisten, rapportering van de resultaten, aanmaken van certificaten, enz.

 

Maatcursussen

Het platform omvat de mogelijkheid om zelf cursussen te bouwen.Deze cursussen kunnen worden samengesteld met hoofdstukken uit het standaard  aanbod aan videocursussen, uit eigen videomateriaal,  slides, vragen, enz. Het samenstellen van een maatcursus vereist geen specifieke kennis.

 

Aanbod

Het e-training platform wordt steeds aangeboden met een aantal sessies (credits). Een sessie of credit stemt overeen met 1 inschrijving. Bij het inschrijven van een cursist voor een cursus wordt er telkens een sessie/credit afgehaald van het aantal beschikbare credits. De credits blijven 1 jaar geldig.

Voor het opzetten van het interactief e-training platform is een aankoop van minimum 200 credits vereist. Er kunnen op elk ogenblik bijkomende credits aangekocht worden. In functie van het volume worden interessante staffelprijzen toegepast.

 

Meer informatie? download de productfiche

Geïnteresseerd? wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het implementeren van een eTraining platform. Contacteer ons.