Prevent maakt organisaties performanter

Prevent wil mensen en organisaties op een evenwichtige en innovatieve manier laten groeien, met zorg voor het menselijk kapitaal in een gezonde en productieve werkomgeving.

Meer dan ooit wordt u uitgedaagd om de mens-werkrelatie duurzaam te verbeteren en om in te zetten op de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Daarbij kunnen wij u helpen. Als one-stop-shop ondersteunen en begeleiden wij al vele jaren veranderingsprocessen in ondernemingen en innoveren wij cultuur en systemen. We hebben hiervoor expertise opgebouwd met aandacht voor het individu en de organisatie. Want zo tillen we ook het prestatievermogen op bedrijfs- en maatschappelijk vlak naar een hoger niveau.

U wint erbij

Prevent wil diensten, producten en oplossingen aanbieden om de mens-werkrelatie te optimaliseren en zo de veiligheid, gezondheid en welzijn van werknemers duurzaam te verbeteren. Dat gebeurt altijd vanuit een specifieke invalshoek en met oog voor wetenschappelijke onderbouw en praktische relevantie:

Prevent biedt informatie en ondersteuning via gerichte service-abonnementen, preventAssist en preventEssentials. Daarnaast begeleidt Prevent bedrijven en organisaties met consultancy en coaching op maat. preventAcademy biedt het open opleidingsprogramma aan.