ErgoScan® in uw bedrijf

Prevent ErgoScan in uw bedrijf

Wist u dat... Prevent ook een ErgoScan® kan uitvoeren in uw bedrijf?

Tijdens een bezoek aan uw onderneming voert een Prevent-ergonoom observaties uit en voert hij/zij gesprekken met operators en leidinggevenden. U ontvangt feedback die u inzicht geeft in de ergonomiegerelateerde problemen op korte en lange termijn en hoe u deze kan aanpakken.

In de Ergoscan® ligt de nadruk op ergonomische aspecten van de situatie en dan met name de risico's op musculoskeletale aandoeningen. Door verkeerde lichaamshoudingen, repetitieve of extreem snelle bewegingen en grote krachtuitoefeningen kunnen musculoskeletale aandoeningen ontstaan.

Andere scans 
Om u te helpen snel zicht te krijgen op de mate waarin uw werknemers aan specifieke risico’s worden blootgesteld, werden naast de Ergoscan® nog drie andere scans ontwikkeld: de PsychoScan, de SafetyScan en de HealthScan. Met deze instrumenten kunnen de experten van Prevent op korte tijd niet alleen een grondige analyse maken van de risico’s op een specifieke werkpost, of in een bepaalde afdeling; ze stellen hen bovendien in staat om meteen aanbevelingen en oplossingen voor te stellen.

customer [at] prevent [dot] be (Contacteer ons) voor meer info.