Hulpmiddelen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Prevent biedt u een ruim pakket aan hulpmiddelen om de mens-werkrelatie in uw organisatie te verbeteren. Stuk voor stuk zijn ze degelijk wetenschappelijk onderbouwd en blinken ze uit door een grote praktische relevantie. Wat uw concrete behoeften dus ook zijn, bij ons vindt u altijd een geknipte oplossing.

Alle kennis binnen handbereik
U kiest zelf hoe u van onze oplossingen geniet. Dat kan via magazines, nieuwsbrieven, dossiers, praktische hulpmiddelen en administratieve tools: offline en online! Onze onlinekennisbank bevat bovendien een schat aan informatie – waaronder de volledige wetgeving – en praktische hulpmiddelen waarop u, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, een beroep kunt doen.

Ondersteuning van uw interne campagnes
Wenst u uw werknemers te informeren, bewust te maken en op te leiden? Hiervoor reikt Prevent een uitgebreid palet van hulpmiddelen, elektronische instrumenten, streaming video’s en praktische tools aan.

Via het PreventAssist abonnement geniet u steeds van een up-to-date pakket producten en diensten.

Onze oplossingen op maat
Om de performantie van uw bedrijf of organisatie te optimaliseren, haalt u met Prevent de juiste partner in huis. Wij helpen u innovatieve en geïntegreerde oplossingen ontwikkelen en implementeren. Daarbij hebben we altijd aandacht voor de interactie tussen mens en werk, binnen uw globale bedrijfscultuur.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Contacteer ons