Contact

Prevent-Academy is gehuisvest in een nieuw en modern seminariecentrum in de gerenoveerde gebouwen “Vanderelst” aan de Kolonel Begaultlaan 1 te 3012 Leuven.

Adres

Prevent-Academy

Vanderelst-site
Kolonel Begaultlaan 1A/51
B 3012 Leuven

+32 16 910 910

academy [at] prevent [dot] be


Team

Een team van enthousiaste medewerkers zorgt voor de organisatie en uitbouw van de Prevent-Academy activiteiten.
Elke opleiding wordt uitgebouwd door een projectleider of domeindeskundige. Uw specifieke vragen kan u het makkelijkst stellen via mail: academy [at] prevent [dot] be.
 

Carpoolen

Volg je een opleiding bij Prevent-Academy en wil je graag carpoolen? Contacteer ons en we brengen je voor de opstart van de opleiding in contact met traject-vennoten.
 

Openbaar vervoer

Met de trein naar de Vanderelst-site

Neem de trein naar Leuven. De dienstregeling kan u raadplegen op de website van NMBS. Verlaat het station aan de voorzijde (Martelarenplein). Wandel rechtsaf naar de Diestevest richting Vaartkom, aan de verkeerslichten van het Joanna-Maria Artoisplein steekt u rechts over en vervolgt uw weg naar links (richting het viaduct). U volgt de straat (Redersstraat) die rechts naast het viaduct naar beneden loopt, langs het gebouw van Stella Artois, richting de vaart. Aan de lichten steekt u over en neemt de voetgangersbrug over de vaart. De Vanderelst-site bevindt zich nu recht voor u.

Met de bus naar de Vanderelst-site

Lijn 333, 334, 335 en 630  rijden allemaal langs de Vaartkom.  U stapt uit aan halte Leuven Vaartvest en hoeft enkel nog via de voetgangersbrug de Vaart over te steken.

De dienstregeling kan je raadplegen op de website van de Lijn.

Routebeschrijving

Komende van de E40 richting Brussel of Luik

U volgt de E40 Luik-Leuven. Nadien volgt u de E314 Leuven-Hasselt. Neem afrit 18 (Herent) op de E314-snelweg. Bovenaan de afrit slaat u rechts af en sorteert onmiddellijk links voor aan de lichten. Draai de Mechelsesteenweg op en blijf deze volgen tot beneden aan de Keizersberg. Volg links mee, de straatnaam verandert in de Burchtstraat, blijven volgen en rij aan het begin van de vaart naar links. Op de T-splitsing gaat u rechts af (Vaartkom). Volg deze weg, inclusief de scherpe bocht naar links, en je komt op de Kolonel Begaultlaan. De Vanderelst-site bevindt zich aan uw rechterzijde.


Komende van de E314 (Nederland, Limburg, Diest)
Neem afrit nr. 18 (Herent). Bovenaan de afrit gaat u links, tussen de eerste en tweede lichten gaat u linksaf en volgt de Mechelsesteenweg. Draai de Mechelsesteenweg op en blijf deze volgen tot beneden aan de Keizersberg. Volg dan links mee, de straatnaam verandert in de Burchtstraat, blijven volgen en rij aan het begin van de vaart naar links. Op de T-splitsing gaat u rechts (Vaartkom). Volg deze weg, inclusief de scherpe bocht naar links, en u komt op de Kolonel Begaultlaan. De Vanderelst-site bevindt zich aan uw rechterzijde.