Winnaars fotowedstrijd: "Veiligheid heeft nooit vakantie" 2019

Een driekoppige jury heeft drie winnaars gekozen uit de inzendingen van dit jaar. Net als de voorbije jaren was het ook dit jaar weer geen sinecure om een winnaar aan te duiden. 

 

1. KOEN BOLLAERTS

 

Wint de eerste prijs, een Fnac-bon ter waarde van 100 euro.
Deze foto is genomen in Oostenrijk (Holzgau). Je ziet op de foto een mix van enkele goede zaken zoals de oor- en gelaatsbescherming die de man draagt. Maar ook een belangrijk aandachtspuntje: de man op de foto zit namelijk onbeveiligd op hoogte terwijl hij met een kettingzaag aan het werken is.

 

 

2. NELE CEÛPPENS

 

Wint de tweede prijs, een Fnac-bon ter waarde van 35 euro.
Deze situatie is niet in een ver land op de gevoelige plaats vastgelegd, maar ergens in Zottegem. Een stelling had in dit geval geen overbodige luxe geweest.


 

3. PAULINE RASSE

 

Krijgt de derde prijs, een Fnac-bon ter waarde van 15 euro.
Deze foto is genomen in Oezbekistan tijdens een wandeling. Wat je ziet is een brandblussysteem in een beschermd natuurreservaat. De bezems worden gebruikt om het vuur uit te slaan en de waterflessen dienen als blussers.


 

Onze felicitaties aan de winnaars!

We bedanken alle deelnemers en maken alvast een afspraak voor volgend jaar. In de loop van de komende maanden publiceren we telkens een foto uit de top 10 in preventActio.