Schakelprogramma voor de opleiding Preventieadviseur Niveau 1

Situering

 

Het getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) geeft deels vrijstelling tot het volgen van de multidisciplinaire basisvorming of de specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 2. De kennis van de Belgische welzijnswetgeving is echter een toelatingsvoorwaarde voor de specialisatie niveau 1. Om dit tekort aan te vullen kan een schakelprogramma gevolgd worden.

Inhoud

 

Houders van een getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) die over de vereiste toelatingsvoorwaarden beschikken kunnen via het schakelprogramma instappen in de specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 1.

In het schakelprogramma wordt de Belgische welzijnswetgeving uiteengezet en worden de structuren in het preventiebeleid – intern en extern aan de onderneming of organisatie – toegelicht.

Het programma omvat 5 dagen en is geïntegreerd in de multidisciplinaire basisopleiding. 
 

Praktisch

 
Deze opleiding gaat wekelijks door van 9u tot 16u30. De middagpauze valt tussen 12u30 en 13u. Broodjeslunch, water en warme dranken zijn inbegrepen in de prijs. Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
 
Het documentatiemateriaal bij het lesprogramma wordt u bij elke les digitaal bezorgd.
 
De lessen gaan door in Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 op 10 min. wandelafstand van het station. De Academy promoot het openbaar vervoer, maar is er parkeergelegenheid in de buurt. Meer informatie over bereikbaarheid.
 

Eindevaluatie

 

De deelnemers leggen een proef af om hun kennis te toetsen.

Prijs

 

Cf opleidingskalender www.prevent.be/kalender.

Deelnemers genieten gedurende de opleiding van een PreventEssentials abonnement (waarde 675 €) - onbeperkt toegang tot www.prevent.be en de elektronische nieuwsbrief PreventMail - en het PreventLex abonnement (1.095 €) met online wetteksten mbt preventie.

Natuurlijke personen krijgen een reductie van 10% op de prijs. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 1 week voor de start van de opleiding. De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - btw BE0845 552 265.

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de KMO-portefeuille (Registratienummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

Lesmomenten en inschrijvingen via de opleidingskalender of contacteer ons via academy [at] prevent [dot] be