Prevent nieuwjaarswens 2018

Gezonde voeten

2017 zit erop. En alhoewel zo’n overgang van het ene jaar naar het andere redelijk artificieel is, zijn we met ons allen toch bezig met “terugblikken” en “vooruitblikken”. En dat natuurlijk bovenop het feestvieren.

We leven met ons allen op dezelfde planeet, de (sociale) media infomeren ons dagelijks over het reilen en zeilen van de mensheid en over de effecten ervan op de duurzaamheid van ons bestaan. En daar blijft het schoentje knellen, en dat knellen doet blijkbaar steeds meer pijn. Moeten we grotere schoenen kopen, of zorgen dat onze voeten niet meer groeien? Het eerste is eenvoudig, het tweede op het eerste zicht onmogelijk. Tenzij we dit als een metafoor bekijken, en dan is er veel mogelijk. Pijnlijke voeten zorgen immers voor een gevoel van onbehagen, dit straalt af op ons hele “zijn”. Tijd dus om er iets aan te doen.

Prevent zal blijven focussen op gezonde voeten; soms zullen we de schoenen een beetje moeten aanpassen, maar we gaan ons vooral met de voeten zelf bezighouden. Want dan zullen we vrolijke gezichten zien, die fun beleven aan hun werk en met plezier bijdragen tot een versterking van de “performantie” van onze bedrijven en organisaties.

Namens het hele Prevent-team wens ik jullie een veilig en gelukkig 2018!

Marc De Greef 
Gedelegeerd bestuurder