Webinar - Heropstart van de economische activiteiten, mogelijke maatregelen en goede praktijken – 27 april

Bedrijven bereiden zich voor op het hernemen van de activiteiten. Dat dit op een veilige en verantwoorde manier moet gebeuren is evident. Iedere onderneming doet dit op een eigen manier, hierin ondersteund door een crisiscel, waar veelal ook de preventiedienst bij betrokken is. Federaties en verbonden stellen ook voor de bedrijven in hun sector richtsnoeren en maatregelen voor als voorbeeld van goede praktijken voor een veilige opstart. 

Preventieadviseurs zijn op zoek naar procedures en goede praktijkvoorbeelden en maatregelen om de terugkeer naar het werk in veilige en gezonde omstandigheden te laten gebeuren. Ze kloppen aan voor informatie, overleggen met sectorgenoten en collega-cursisten of alumni voor specifieke toepassingen, vaak ook mbt het toezicht op de naleving van de maatregelen.

Wij informeerden al bij onze cursisten en alumni naar de thuiswerksituatie, het aangepaste takenpakket en de mogelijke terugkeer naar het werk.

Wil je ook je ervaring delen kan door mee te werken aan de korte bevraging op https://nl.surveymonkey.com/r/PAcorona

Het webinar licht een aantal maatregelen toe in diverse sectoren, mbt de verplaatsing van en naar het werk, hygiënemaatregelen, social distancing, gebruik van liften en trappen, kleedruimtes en refters, werken met bezoekers, leveranciers, interne verkeerswegen, ...

Welke richtsnoeren en maatregelen kunnen nuttig zijn? Welke goede praktijken zijn reeds bekend? Hoe kunnen we informatie delen?  Deel uw kennis in de live streaming sessie 
 

Docent

Dirk Swysen, docent Prevent Academy 
 

Praktische informatie

Datum: 27 april, van 14u tot 16u.

Gratis voor cursisten en alumni van Prevent Academy.

Deelnemers krijgen de nodige informatie om zich online aan te melden voor de start van de cursus.

 
Details opleiding
27/04/2020
Cursus code: 
Webinar Coronaproof
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
Gratis voor cursisten en alumni Prevent Academy
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Online