Specifieke bijscholing voor milieucoördinatoren: goedkeuring Vlarem-trein (19/6/2019)

Op vrijdag 3 mei 2019 werd de VLAREM-trein 2017 definitief goedgekeurd. Aan VLAREM II worden diverse wijzigingen doorgevoerd waaronder de vertaling van verschillende Vlaamse BBT-studies (best beschikbare technieken). 

Voorbeelden daarvan zijn de BBT-studie voor verontreinigd hemelwater voor afvalbedrijven en de BBT-studies voor de aardappel, groente- en fruitverwerkende nijverheid en voor de vlees- en visverwerkende industrie. Een trein waar lang op werd gewacht en die op de activiteiten van heel wat ondernemingen een impact kan hebben.

Wij lichten voor u de belangrijkste wijzigingen door zodat u klaar bent om de eventueel noodzakelijke aanpassingen door te voeren.

Docent

Kris Merckx, Sertius en docent Prevent-Academy

Attest
U ontvangt een getuigschrift van gevolgde bijscholing.

Praktisch

Datum: 19 juni 2019, 9u-12u

Plaats: Prevent, bedrijvencentrum Hyphen-One te Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 (vijfde verdieping) op 10 min. wandelafstand van het station. Er is parkeergelegenheid in de buurt, parking Vaartkom.

Prijs: 195 € (excl. BTW)
 

Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Kosteloos annuleren (schriftelijk) kan tot één week voor de start van de bijscholing. 

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de kmo-portefeuille (Erkenningsnummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Details opleiding
19/06/2019
Cursus code: 
BSMC 1906
Cursus domein: 
Milieu
Prijs alles inbegrepen: 
195€ (excl BTW)
Organisatie: 
Prevent ism Sertius
Locatie: 
Leuven