Schakelprogramma voor de opleiding preventieadviseur Niveau 1

Het getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) geeft deels vrijstelling tot het volgen van de multidisciplinaire basisvorming of de specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 2. De kennis van de Belgische welzijnswetgeving is echter een toelatingsvoorwaarde voor de specialisatie niveau 1. Om dit tekort aan te vullen kan een schakelprogramma gevolgd worden.

Doelgroep

Houders van een getuigschrift MVK (Middelbare veiligheidskunde - Nederland) die over de vereiste toelatingsvoorwaarden beschikken kunnen via het schakelprogramma instappen in de specialisatiemodule tot preventieadviseur niveau 1.
 

Programma

In het schakelprogramma wordt de Belgische welzijnswetgeving uiteengezet en worden de structuren in het preventiebeleid – intern en extern aan de onderneming of organisatie – toegelicht.

Het programma omvat 5 dagen en is geïntegreerd in de multidisciplinaire basisopleiding. 
 

Evaluatie

De deelnemers leggen een proef af om hun kennis te toetsen.
 

Praktisch

De opleiding start op dinsdag 19 september 2017 en gaat 5 opeenvolgende dinsdagen door. De lestijden zijn van 9u tot 16u30. De middagpauze valt tussen 12u30 en 13u00. 

Wij voorzien in een broodjesluch, water en warme dranken. 

De lessen gaan door in Leuven, Kolonel Begaultlaan 1 op 10 minuten wandelafstand van het station. Er is een betalende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving, parking Vaartkom.
 

Prijs

645 € (excl 21% BTW) met inbegrip van digitale cursusteksten, broodjeslunch, koffie en thee en evaluatie. De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265.

U ontvangt na inschrijving een factuur. Kosteloos annuleren kan tot één week voor de start van de bijscholing.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Details opleiding
19/09/2017 - 17/10/2017
Cursus code: 
PA - Schakel sep 2017
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
645 € (excl BTW)
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Leuven