Bijscholing voor preventieadviseurs: Elektromagnetische stralingen

Prevent organiseert 2 bijscholingsnamiddagen die een update brengen van de risico's en preventiemaatregelen bij blootstelling aan specifieke types stralingen. De bijscholingen worden gegeven door dr. Dirk Adang, expert elektromagnetische straling en gezondheid bij de Hoge Gezondheidsraad België en docent aan PreventAcademy.   

Op 23 oktober staat de bijscholing in het teken van de risico's bij elektromagnetische stralingen, op 12 september lasterstralen.

Het koninklijk besluit over elektromagnetische velden in arbeidssituaties bepaalt ondermeer dat de werkgever erop moet toezien dat de blootstelling van werknemers de grenswaarden niet overschrijdt. Hoe is de situatie vandaag? Welke maatregelen hebben de ondernemingen getroffen? En zijn deze werkbaar?

De docent geeft hierover toelichting en gaat dieper in op de nieuwe indeling van effecten van niet-ioniserende elektromagnetische straling, grenswaarden en actieniveaus, eventueel te nemen maatregelen en praktische tips en tricks.

Docent

Dr. Dirk Adang

Attest
U ontvangt een getuigschrift van gevolgde bijscholing.

Praktisch

Datum: 23 oktober 2019, 13u-16u30

Plaats: Prevent, bedrijvencentrum Hyphen-One te Leuven, Kolonel Begaultlaan 1A/51 (vijfde verdieping) op 10 min. wandelafstand van het station. Er is parkeergelegenheid in de buurt, parking Vaartkom.

Prijs: 195 € (excl. BTW)
 

Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur.

Kosteloos annuleren (schriftelijk) kan tot één week voor de start van de bijscholing. 

Als erkend opleidingsverstrekker aanvaardt Prevent de kmo-portefeuille (Registratienummer DV.O214764) en opleidingscheques als betaalmiddel.

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Details opleiding
23/10/2019
Cursus code: 
BSPA 231019
Cursus domein: 
Multidisciplinair
Prijs alles inbegrepen: 
195 € (excl BTW)
Organisatie: 
Prevent
Locatie: 
Leuven