Online Training TV

Online training TV is een E-Training platform met uitgebreide functionaliteiten om uw cursussen te beheren. Bovendien kan u ook op een eenvoudige en intuïtieve manier cursussen bouwen.

Wat is het e-training platform?

Het interactief e-training platform biedt praktijkgerichte videocursussen over HR en veiligheid & gezondheid op het werk, beschikbaar via de Business Training-TV catalogus. Deze cursussen combineren sterke beelden en herkenbare situaties met instructieve informatie. Bovendien kunnen de cursussen gecombineerd worden met eigen cursusmateriaal. Op die manier kunnen op eenvoudige wijze maatcursussen gemaakt worden.

Branding

Het interactief e-training platform wordt gepersonaliseerd voor de klant. Een klant die een platform koopt, ontvangt een eigen platform waarop het eigen bedrijfslogo geïntegreerd wordt. 


Learning Management System

Het interactief e-training platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van cursisten en cursussen.

 

Maatcursussen

Het platform omvat de mogelijkheid om zelf cursussen te bouwen.Deze cursussen kunnen worden samengesteld met hoofdstukken uit het standaard  aanbod aan videocursussen (Business Training-TV), uit eigen videomateriaal,  slides, vragen, enz.  Het samenstellen van een maatcursus vereist geen specifieke kennis.

 

Aanbod

Het e-training platform wordt steeds aangeboden met een aantal sessies (credits). Een sessie of credit stemt overeen met 1 inschrijving. Bij het inschrijven van een cursist voor een cursus wordt er telkens een sessie/credit afgehaald van het aantal beschikbare credits. De credits blijven 1 jaar geldig.

Voor het opzetten van het interactief e-training platform is een aankoop van minimum 200 credits vereist. Er kunnen op elk ogenblik bijkomende credits aangekocht worden. In functie van het volume worden interessante staffelprijzen toegepast.

 

Meer informatie? download de productfiche

Geïnteresseerd? wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het implementeren van een E-Training platform. Contacteer ons.