Sensibiliseringsmateriaal: Veilige opslag en 5S

Een opgeruimde werkomgeving draagt bij tot een daling van het aantal ongevallen en van het stressniveau. Bovendien zorgt het voor meer efficiëntie. Prevent kan je op verschillende manieren ondersteunen bij de sensibilisering van je werknemers.
Laatste wijziging:

Opleidingsvideo

Vallen en struikelen zijn - samen met botsingen tussen voertuigen en voetgangers en musculoskeletale aandoeningen - de meest voorkomende oorzaken van ongevallen in magazijnen. Een opgeruimd magazijn vermindert het aantal valpartijen.

De videocursus 'Magazijn & opslagveiligheid' geeft enkele tips om ongevallen in magazijnen te vermijden.

BEKIJK DE TRAILER

In onze webshop vind je alle beschikbare video's.
 

Affiches

Onze affiches over veilig en overzichtelijk opslaan kunnen voor jou als preventieadviseur een handig hulpmiddel zijn om werknemers te wijzen op het belang van een opgeruimde werkomgeving.

Je kan de affiches laten personaliseren en bestellen volgens een printondemandformule.

STUUR ONS EEN E-MAIL
 

Praktijkopleiding: 5S

De opleiding leert de technieken om een geordende en nette werkplaats te creëren waarbij het risico op vallen en struikelen wordt beperkt.

Alle opleidingen kunnen bij Prevent of inhouse gegeven worden. De opleidingen hebben een standaard programma maar kunnen aangepast worden aan de eigen behoeften. De opleidingen kunnen in het Frans en Nederlands gegeven worden.

STUUR ONS EEN E-MAIL