Preventie rond gevaarlijke stoffen

Prevent: Preventie rond gevaarlijke stoffen
Prevent kan u op verschillende manieren ondersteunen bij het aanpakken van de preventie rond gevaarlijke stoffen in uw organisatie.


prevent[e]Training: opleidingsvideo's

Met prevent[e]Training kan u uw medewerkers zelf informatie en opleiding aanbieden rond omgaan met gevaarlijke stoffen (bv. atmosfeertesten in besloten ruimten) en verschillende andere topics i.v.m. veiligheid en gezondheid op het werk.
 

Affiches

Prevent beschikt over een ruime collectie affiches om uw werknemers te sensibiliseren. In de catalogus vindt u onder meer affiches over bijtende producten, explosieve stoffen, het opslaan van gevaarlijke producten en de gevaarpictogrammen.
 
 

Opleidingen op maat

Naast het pakket van standaardopleidingen organiseert Prevent een reeks kortlopende en praktijkgerichte opleidingen die aangepast kunnen worden aan de eigen behoeften.
Zo bieden wij een opleiding aan die de nadruk legt op het herkennen van de risico’s van de mogelijke gevaarlijke stoffen die in uw onderneming aanwezig zijn en die preventie- en beschermingsmiddelen aanreikt.
 
 

Folders

Ook onze folders zijn een prima hulpmiddel om informatie in uw onderneming te verspreiden. De folder ‘Hoe gevaarlijke producten herkennen?’, bijvoorbeeld, toont op een bevattelijke manier wat de betekenis is van de etiketten op gevaarlijke producten, welke risico’s ze aanduiden en welke preventiemaatregelen nodig zijn.