preventFocus: Contractorbeleid Janssen Pharmaceutica valt weer in de prijzen

preventFocus: Contractorbeleid Janssen Pharmaceutica valt weer in de prijzen
preventFocus magazine - januari 2019 Voor de tweede keer in tien jaar tijd kreeg een preventieadviseur van Janssen Pharmaceutica de prijs van Preventieadviseur van het Jaar. Agoria beloont met deze prijs bedrijven die zich onderscheiden met hun veiligheidsbeleid voor werknemers en contractoren. Elke dag zijn er in de Belgische vestigingen van het bedrijf zo’n 1200 tot 1300 mensen aan de slag die niet tot het eigen personeel horen.

 

Senior Expert Prevention Ive Alenteyns en Manager Safety Coordination Marc Peeters, beiden ex-cursist van Prevent, werken beiden bij Janssen Pharmaceutica. In 2008 won Marc Peeters de prijs van Preventieadviseur van het Jaar; in 2018 was het de beurt aan Ive Alenteyns. Beide heren menen dat het winnen van de prijs geen persoonlijke verdienste is, maar een beloning voor het contractorbeleid van hun werkgever.

In het artikel Contractorbeleid Janssen Pharmaceutica valt weer in de prijzen uit het januarinummer van preventFocus vertellen beide winnaars over hun onderscheiding.

preventFocus 
preventFocus is een maandelijks blad dat achtergrondinformatie verstrekt op een toegankelijke, praktische en gevarieerde manier: toelichting bij wetgeving, reportages, praktische artikels, besprekingen van studies, rapporten en onderzoeken, opiniestukjes, interviews, ... 
Meer info

Abonnees 
preventAssist- en preventEssentialsabonnees kunnen de artikelen online raadplegen. preventAssistabonnees ontvangen ook meteen een hardcopy van het magazine.