preventActio: geïnformeerde werknemers maken het verschil!

preventActio: geïnformeerde werknemers maken het verschil!
Het magazine preventActio is gericht aan alle werknemers en heeft tot doel hen te sensibiliseren en preventie en welzijn op het werk en thuis te promoten. Het bevat vele praktische tips, wist-je-datjes, een quiz, ... Elke maand wordt een thema dieper uitgewerkt.


preventActio is aangenaam om te lezen en ondersteunt de interne communicatie. De inhoud heeft voornamelijk betrekking op de werkplek, maar er wordt ook de nodige aandacht besteed aan verkeersveiligheid, veiligheid thuis, persoonlijke gezondheid (zoals voeding en beweging), ...

U kan ervoor kiezen om het blad rechtstreeks op het thuisadres van de werknemers te laten toekomen, zodat niet enkel zij, maar ook hun familie thuis kan genieten van de interessante artikels. 
Aangezien het blad gericht is op de individuele werknemers, zijn de tarieven degressief in functie van het aantal abonnementen. Door elke werknemer zijn/haar persoonlijk abonnement te geven, kan u bovendien op een budgetvriendelijke manier aantonen dat er werk wordt gemaakt van de informatie en sensibilisering van de werknemers. Op die manier kunnen ze echt het verschil maken.

Praktisch

Maandblad (niet in juli en augustus)
16 pagina’s
Prijs: € 55 per jaar (10 nummers)
Kortingen: 
2 t.e.m. 5 abonnementen: 10% 
6 t.e.m. 50 abonnementen: 20% 
51 t.e.m. 100 abonnementen: 30% 
Meer dan 100 abonnementen: op vraag