Actie 20/20

Op 1 december 2017 vierde Prevent zijn 20ste verjaardag. Dit zullen we natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbijgaan. We laten u alvast graag meegenieten met onze actie 20/20. 

 

Met deze actie krijgt u als nieuwe abonnee tijdelijk een korting van 20% op al onze service abonnementen:

preventLex

preventlex.be is een online toepassing die de integrale teksten van de wetgeving inzake welzijn op het werk bevat; zoals de Codex welzijn op het werk, het Algemeen Reglement van de Arbeidsbescherming (ARAB), het Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties (AREI) en nog honderden andere relevante wetten en besluiten. Naast de wetgeving zijn ook thematische dossiers beschikbaar die de wetgeving toelichten.

 

preventEssentials

Het preventEssentials abonnement omvat een abonnement op de elektronische nieuwsbrief preventMail en toegang tot de website www.prevent.be. Op deze site vindt u o.a. een uitgebreide kennisdatabank en artikelen uit onze magazines preventActua en preventFocus, met praktische informatie en voorbeelden van succesvolle toepassingen van het preventiebeleid.

 

preventAssist

Het preventAssist abonnement biedt een totaaloplossing en omvat alle nuttige en kwaliteitsvolle informatie, zoals onze nieuwsbrieven en magazines, die de gebruiker permanent op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen inzake preventie en welzijn op het werk. U krijgt preventMail en u heeft toegang tot alle online publicaties op www.prevent.be. U kunt ook rechtstreeks een beroep doen op onze experts voor advies.

 

prevent[e]Training

prevent[e]Training biedt online videocursussen die geënt zijn op sterke opleidingsfilms. Het biedt flexibele mogelijkheden voor een indivueel leertraject. Naast de standaard videocursussen is er ook de mogelijkheid om videocursussen op maat te maken.

Maak nu gebruik van onze 20/20 actie en teken in via volgende bestelbon

Wij kijken alvast uit naar een verdere samenwerking.