My Safety-TV: uw toegang tot online videocursussen

Safety-TV biedt online videocursussen aan. U kiest zelf de cursussen die u nodig heeft en u kan meteen cursisten inschrijven. Het is een flexibele oplossing om informatie en opleiding aan te bieden over veiligheid en gezondheid op het werk.


Makkelijk een account aanmaken

Een account aanmaken op Safety-TV is heel makkelijk. Aangezien u reeds een account heeft op prevent.be kopieert u met 1 klik uw gegevens naar Safety-TV. U ontvangt vervolgens een e-mail om uw account op Safety-TV te activeren. Daarna kan u onmiddellijk aan de slag. Videocursussen uitzoeken die aansluiten bij het opleidingstraject dat u wil uitzetten, cursisten inschrijven, ...   

Makkelijk van My Prevent naar My Safety-TV

My Safety-TV heeft een vaste stek in uw My Prevent. Zo kan u snel vanuit My Prevent naar My Safety. Handig is ook dat u te allen tijde kan zien hoeveel Safety-TV credits u ter beschikking heeft. 1 credit stemt overeen met het volgen van 1 videocursus. Het aantal credits dat u ter beschikking heeft, vindt u in het menu boven de navigatiebalk.

Bijkomende voordelen voor PreventAssist klanten

Als PreventAssist klant geniet u bovendien heel wat voordelen. U krijgt jaarlijks 10 credits ter beschikking.

Bijkomend voordeel is bovendien dat u voor de aankoop van bijkomende credits geen online betaling hoeft te doen. U bent voor ons een vertrouwde klant. Dat houdt in dat u credits kan bestellen (en achteraf betalen via factuur) én  meteen cursussen uitzoeken en cursisten inschrijven.

En er is meer. Voor PreventAssist abonnees zijn er voordelige tarieven bij het aankopen van bijkomende credits.

Maak een account aan op preventtv.be via onderstaande link en ontdek Safety-TV

Klik hier om uw account naar Safety-TV te kopiëren