Neem deel aan het ‘International Media Festival for Prevention 2014’!

Tijdens het 20ste Wereldcongres over veiligheid en gezondheid op het werk in Frankfurt am Main in Duitsland vindt opnieuw het ‘International Media Festival for Prevention ‘IMFP’ plaats. Je kan nog tot 31 januari 2014 je film, app, documentaire,… over veiligheid en gezondheid op het werk insturen.

Het International Media Festival for Prevention biedt een overzicht van films en multimediaproducties uit de hele wereld en biedt deelnemers de mogelijkheid hun projecten te tonen aan een grote groep internationale professionals op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. De winnende films worden bekendgemaakt tijdens het XX World Congress on Safety and Health at Work 2014 dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 augustus 2014.
Het mediafestival wordt georganiseerd door de International Social Security Association (ISSA), comités ‘Electricity’ en ‘Information’. Prevent beheert het secretariaat van het ‘Information’-comité.
Meer informatie over voorwaarden en inschrijven vind je op de website van het 20ste Wereldcongres over veiligheid en gezondheid op het werk of op de website van de ISSA.

: PreventMail 148