Fotowedstrijd: Veiligheid heeft nooit vakantie!

Prevent nodigt je uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse zomerwedstrijd ‘Veiligheid heeft nooit vakantie’. De regels zijn eenvoudig: als je deze zomer getuige bent van een opmerkelijke werksituatie, leg die dan vast met je fototoestel en stuur je foto(s) voor 30 september naar onze redactie. Zijn welkom: foto’s van gevaarlijke situaties maar even goed foto’s van goede praktijken. Ook hoef je je niet te beperken tot arbeids- situaties; opvallende pictogrammen, leuke affiches, creatieve of zelfgemaakte pbm, … Kortom, alles wat te maken heeft met het werk. Uiteraard worden de creatiefste inzendingen beloond.

Prijzen
De winnaars ontvangen een Fnac-bon ter waarde van 100 euro (eerste prijs), 35 euro (tweede prijs) en 15 euro (derde prijs).

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door voor 30 september je foto per mail te sturen naar de redactie van Prevent, editor [at] prevent [dot] be. Vermeld zeker naam, adres en telefoonnummer van de fotograaf, de plaats (stad en land) waar de foto is genomen en een korte beschrijving van wat er op de foto te zien is. Je mag maximaal 10 foto’s insturen op voorwaarde dat het foto’s met verschillende onderwerpen zijn. De foto moet een minimumafmeting hebben van 1024 X 768 pixels en een kwaliteit van minstens 300 dpi.

Succes!

 

: preventActio