Dossier: Werk- en privébalans, hoe bewaar je het evenwicht?

Een evenwicht vinden tussen werk en privé is vaak niet zo eenvoudig. Door onze smartphone en sociale media zijn we overal bereikbaar waardoor vast uren snel vervagen. In tijden van telewerk lopen werk en privé nog gemakkelijker door elkaar. Hoe bewaar je voor jezelf die grens en wat is een goede balans nu eigenlijk?

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: preventActio 10/2020