Dossier - Snoezelen, welbevinden tussen ontspanning en stimulatie

Snoezelen ontstond eind de jaren 70 in Nederland, maar is ondertussen een wereldwijd begrip. Sommige mensen kennen het als een techniek die toegepast wordt in ziekenhuizen of instellingen voor personen met een verstandelijke beperking, anderen kennen dan weer de ‘snoezelruimten’ in kinderdagverblijven, maar weinigen weten waar het precies over gaat. preventActio gaat dieper in op deze interessante persoonsgerichte methode.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: preventActio 02/2020