De noodstop in een notendop

Heel wat machines zijn uitgerust met een opvallende rode knop: de noodstop. Moet ieder apparaat er een hebben? En welke regels gelden er voor een noodstop? Een overzicht.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees.

Op onze site vindt u alle nodige informatie omtrent de verschillende abonnementsformules, nl. het preventAssist abonnement en het preventEssentials abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: PreventActua 08/2012