Canadees rapport: return on investment van programma’s voor mentaal welzijn

Recent Canadees onderzoek van Deloitte, een organisatie op het gebied van financiële en zakelijke dienstverlening, toont aan dat bedrijven die drie jaar op rij investeren in mentaal welzijn, voor elke geïnvesteerde dollar meer dan het dubbele terugkrijgen.

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees met een preventAssistpreventEssentials of preventActua abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: preventActua 03/2020