AREI en explosieve atmosferen (vervolg)

Recent werden nieuwe regels voor de installatie en het onderhoud van elektrische machines en toestellen in explosieve atmosferen ingevoerd in het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI)(1). Nadat we u in het vorige nummer van PreventActua de criteria voor de keuze van het materieel uiteenzetten (artikel 106 AREI), behandelen we deze week de regels geldig voor het installeren (artikel 107 AREI) en onderhouden van elektrische machines en toestellen in gevaarlijke ruimten. Ook de bescherming tegen vonkvorming en temperatuurverhogingen komt aan bod (artikel 108 AREI).

Dit gedeelte van de site is enkel toegankelijk voor abonnees.

Op onze site vindt u alle nodige informatie omtrent de verschillende abonnementsformules, nl. het preventAssist abonnement en het preventEssentials abonnement.

Als abonnee uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

: PreventActua 17/2008