(Job)advertenties

Wenst u op een snelle en doelgerichte manier uw producten of diensten bekend te maken bij uw doelpubliek? Dan kan u gebruikmaken van de advertentiemogelijkheden in ons magazine preventFocus of online adverteren via preventMail, preventNews of www.prevent.be. Indien u op zoek bent naar een preventieadviseur, dan kan een jobadvertentie verspreid via deze kanalen u helpen bij het vinden van de juiste man/vrouw.

Print

preventFocus is een maandelijks blad dat achtergrondinformatie verstrekt op een toegankelijke, praktische en gevarieerde manier: toelichting bij de wetgeving, reportages, praktische artikels, besprekingen van studies, rapporten en onderzoeken, opiniestukken, interviews,...

Het tijdschrift bevat ook vaste rubrieken zoals ergonomische tips, cijfers en statistieken, nieuwe producten, korte berichten, recent verschenen,... Het maakt optimaal gebruik van de mogelijkheid links te leggen naar internet. Dit alles in een aantrekkelijke lay-out met veel kleuren. preventFocus wordt vergezeld van de praktische steekkaart preventMemo.

De nummers vanaf 2012 zijn bovendien als e-magazines te doorbladeren en blijven dus permanent beschikbaar op onze website.

 

Online

Online adverteren kan via een banner op onze website www.prevent.be, in preventMail en in preventNews, of in een combinatie van deze drie media.

Adverteren op www.prevent.be is flexibel en interactief. De website is een referentie voor elke preventieadviseur die op zoek is naar specifieke informatie over veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk. De kennisbank is voorbehouden voor abonnees; het corporate gedeelte met de advertenties is vrij toegankelijk. Uw advertentie kan gekoppeld worden aan 1 of meerdere thema's (maximum 5) zodat uw advertentie nog beter gelinkt wordt aan de resultaten van de zoekacties van onze gebruikers.

preventMail is een elektronische nieuwsbrief die onze klanten wekelijks attent maakt op de nieuwe wetgeving; de nieuwsbrief bevat ook informatie over nieuwigheden uit binnen- en buitenland. PreventNews is een maandelijkse elektronische nieuwsbrief met informatie over de producten en diensten van Prevent die zich richt tot een breed publiek van klanten en prospecten.

 

Wenst u meer informatie of wilt u een advertentie plaatsen? Bekijk onze tarieven in het PDF-bestand of neem vrijblijvend contact met ons op.