Workshop: elektromagnetische velden - Dordrecht (NL)

Elektromagnetische velden (EMV) komen frequent voor in tal van werksituaties: in productieprocessen, onderzoek, communicatie, medische toepassingen, stroomopwekking, -overdracht en -distributie, etc. Blootstelling aan EMV kan directe en indirecte effecten veroorzaken die een gevaar voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemers kunnen betekenen. 

Inhoud

Werkgevers zijn verplicht een inventarisatie en evaluatie van de risico’s gerelateerd aan elektromagnetische velden in arbeidssituaties uit te voeren. De wetgeving bepaalt onder meer dat de werkgever erop moet toezien dat de blootstelling van werknemers de grenswaarden niet overschrijdt.

Hoe gebeurt dit in de praktijk? Welke maatregelen nemen de ondernemingen? En zijn deze werkbaar? 

De docent geeft hierover toelichting en gaat dieper in op de nieuwe indeling van effecten van niet-ioniserende elektromagnetische straling, grenswaarden en actieniveaus, eventueel te nemen maatregelen en praktische tips en tricks voor inventarisatie en evaluatie.

Docent

Dr. Dirk Adang, expert elektromagnetische straling en docent aan preventAcademy.

Attest

U ontvangt een getuigschrift van gevolgde bijscholing.
 

Praktisch

Datum: 21 november 2019, 9u-16u

Plaats: Bedrijvencentrum van EGM, Wilgenbos 20, 3311 JX Dordrecht

Prijs: 395 €, alumniprijs: 355 € (excl. BTW)
 

Facturatie

De facturatie gebeurt door Prevent nv, Kolonel Begaultlaan 1A, 3012 Leuven - BTW BE 0845 552 265. U ontvangt na inschrijving een factuur. Kosteloos annuleren (schriftelijk) kan tot één week voor de start van de bijscholing. 

U kan zich via onderstaande link inschrijven.

Information pratique
21/11/2019
Code du cours: 
BSPA 211119 NL
Thème du cours: 
Multidisciplinair
Prix, en €: 
395 €, alumniprijs: 355 € (excl. BTW)
course_organizer: 
Prevent
Lieu: 
Dordrecht (NL)