Mensura Jobadvertentie

Functie: Preventieadviseurs Niveau 1 (Arbeidsveiligheid, Psychosociale Aspecten en Toxicologie) en Preventieadviseurs Arbeidsveiligheid Niveau 2
Locatie: Mensura Brussel & Mensura Antwerpen
Diploma : Niveau 1 en Niveau 2

Medewerkers zijn de motor van een organisatie. Mensura inspireert en helpt bedrijven om medewerkers beter, langer en gezonder inzetbaar te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid en gezondheid reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan op maat. Daarbij gaan we verder dan het strikt wettelijke. Samen met de klant bepalen we specifieke, meetbare doelstellingen waar we in nauwe samenwerking naar toewerken.

Een boeiende job met ruime aandacht voor welzijn? We zoeken Preventieadviseurs Niveau 1 (Arbeidsveiligheid, Psychosociale Aspecten en Toxicologie) en Preventieadviseurs Arbeidsveiligheid Niveau 2, zowel voor de regio Brussel als voor de regio Antwerpen.

Van jou verwachten we dat je onze klanten professioneel advies geeft. Je bent proactief oplossingsgericht en hebt een brede kijk op preventie.

Wat betekent het om te werken bij Mensura? Niemand die de vraag beter kan beantwoorden dan onze medewerkers zelf: https://www.mensura.be/nl/jobs/medewerkers-getuigen

Aan de slag gaan bij de grootste Externe Dienst van België? Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket, besteden veel aandacht aan je onthaal en integratie, en geven je een duidelijke missie mee: samen streven we met 100% engagement naar 0% vermijdbaar verzuim bij onze klanten Wil jij hier je steentje aan bijdragen, solliciteer dan vandaag nog via https://www.mensura.be/nl/jobs.